Healthy Funding IV event

december 28, 2020

Op donderdag 4 februari aanstaande vindt Healthy Funding IV plaats – de vierde in een reeks succesvolle events gehost door Life Sciences & Health 010 – het LSH cluster van de gemeente Rotterdam. Healthy Funding IV staat deze keer in het teken van Matchmaking (met inderdaad een hoofdletter M) en de focus ligt op het maken van mooie, inhoudelijk en kwalitatief kansrijke matches. 

Tijdens Healthy Funding IV gaan we jonge, ambitieuze bedrijven met een investeringsbehoefte 1 op 1 matchen aan relevante investeerders en fondsen met een focus op de Life Sciences & Health sector. Jouw fonds wellicht?! De Life Sciences & Health start-up of scale up die zich aanmelden, vragen we dan ook om zich goed voor te bereiden en een elevatorpitch, vlog en pitchdek in te leveren. Zodat we voorafgaande aan het event de goede matches kunnen maken…inderdaad spannend!    

Datum & tijd

De 1 op 1 matches plannen we in op donderdag 4 februari tussen 16.00 – 18.30 en vrijdag 5 februari (09.00 – 18.00), een en ander uiteraard ook afhankelijk van jouw agenda. 

Meer nieuws


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl