Hoe dan? Taal en Gezondheid

februari 5, 2021

Het Kennisplatform Gelderland Geletterd organiseert in samenwerking met Alles is Gezondheid de digitale themabijeenkomst Hoe dan? Taal en Gezondheid.

Programma

Maurice de Greef (hoogleraar Leereffecten laagopgeleiden & laaggeletterden) en Machteld Huber (grondlegger van het gedachtengoed Positieve Gezondheid) nemen ons mee in de wereld van laaggeletterdheid en Positieve Gezondheid. Na hun inleidingen is het tijd voor een goed gesprek over de positie van mensen op het raakvlak van gezondheid en laaggeletterdheid. Daarvoor nodigen wij je van harte uit. Hans Christiaanse, (netwerkadviseur bij Alles is Gezondheid) treedt op als gespreksleider.

Voor wie?

Voor professionals van gemeenten, bibliotheken, zorg- en welzijnsorganisaties en andere betrokkenen met aandacht voor geletterdheid en gezondheid.

Met inspirerende gastsprekers en de mogelijkheid om vragen te stellen, kijken we uit naar een afwisselende en interactieve bijeenkomst.

Lees er hier meer over

Bronnen: Alles is gezondheid, Mijn brink
Datum: 5 februari 2021

Meer nieuws


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl