Skip to main content

Kijktip: Campagne voor meer gezondheid: #hoedan

juli 5, 2021
Op dinsdag 13 juli 2021 (van 11.00 – 12.00 uur) organiseert Alles is Gezondheid met The Pando Network een webinar over de vraag hoe je gezondheid kan stimuleren met (lokale) campagnes en community building.
Overal in Nederland werken publieke en private partijen samen om meer gezondheid te creëren voor wijken, dorpen, steden en regio’s. Het bereiken van inwoners en ze enthousiasmeren voor een gezonde(re) leefstijl is echter een vak apart.

In het webinar vertelt campagne expert Daan Warmerdam van The Pando Network over wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een (gezondheids)campagne en hoe je een community kan opbouwen van mensen die willen meedoen.

Oftewel: wat zijn creatieve manieren om de gezonde keuze weer de makkelijke keuze te maken?

Inhoud
Waarom zijn campagnes interessant? Hoe bouw je die op? Healthy Hillegom: hoe breng je beweging op gang in de regio?Case: lessen vanuit de GGD campagne ‘30 dagen gezonder’Tips: wat kan je zelf doen om inwoners mee te krijgen?

Voor wie
Professionals in de wereld van zorg, gezondheid en welzijn die direct of indirect te maken hebben met campagnes en mensen willen activeren voor een gezonder leven.

Datum: 5 juli 2021
Bron: Alles is Gezondheid

Meer nieuws