Skip to main content

Let’s improve health together, Dutch Health Week

mei 17, 2021

Morgen start de Dutch Health Week | Ben je er klaar voor?

18 t/m 21 mei 2021 | Dutch Health Week

De transformatie naar duurzame en toekomstbestendige zorg en een gezonde samenleving is omvangrijk.

De uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden zijn enorm en complex. Hoe kunnen we met elkaar samenwerken en de transformatie borgen? Laat je inspireren tijdens de eerste editie van de  Dutch Health Week.

Verbreed jouw kennis en laat je inspireren

Van 18 t/m 21 mei 2021 vindt de eerste editie van de Dutch Health Week plaats, het grootste online evenement voor de zorgsector in 2021.

Zorg dat je er bij bent! Laat je als professional in de zorg of life sciences inspireren en informeren over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de zorgsector. Samen streven we naar een toekomstbestendige zorg.

Samen naar een betere zorg

Het thema van de Dutch Health Week is ‘Let’s improve health together‘.

Als we de forse uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd willen bieden, moeten we samen over de muren van eigen organisatie heen kijken en de handen ineen slaan. We dienen op zoek te gaan naar nieuwe manieren, oplossingen en innovaties, zodat we ook toekomstige generaties kwalitatief hoogstaande, toegankelijke en betaalbare zorg kunnen blijven bieden. Bekijk het programma

Opening Dutch Health Week

Het is bijna zover! Op dinsdag 18 mei barst om 9.00 uur de eerste editie van de Dutch Health Week los. Na de officiële opening neemt top keynote spreker Dr. Bertalan Meskó als eerste het woord. Aansluitend gaan ervaren leiders uit de Nederlandse gezondheidszorg tijdens de ronde tafelsessie ‘Future of health care’ met elkaar in gesprek. Mis het niet en zorg dat je er bij bent.

Programma opening

  • 9.00 uur – Opening Dutch Health Week & lancering Dutch Health Hub Dagvoorzitter Ruud Koolen
  • 9.15 uur – Keynote ‘How to predict the Future of health care?’
    Spreker Dr. Bertalan Meskó
  • 9.45 uur – Ronde tafel ‘Future of health care’
    Tafelgasten Cathy van Beek, Gita Gallé, Mark van Houdenhoven, Conny Helder, Albert Arp, Philip van de Poel

Meer nieuws