National Health Tender Day 2021

maart 18, 2021

Sinds de decentralisatie van de zorg zijn gemeenten verantwoordelijk voor het organiseren van maatschappelijke ondersteuning van langdurig zieken, ouderen, jeugdzorg en psychische hulp. Na een lastige start wordt verbetering langzaam zichtbaar.

Grip op budget en bekostiging

Zorg wordt dichter bij huis georganiseerd, al blijft de totale financiering een grote uitdaging. Gemeenten proberen grip te krijgen met rigoureuze maatregelen zoals het inzetten van budgetplafonds en prijscriteria. Of dat verstandig is op de lange termijn zal de toekomst uitwijzen.

Intussen is de grote vraag: Hoe kan uw zorgorganisatie hier het beste op anticiperen? Hoe komt u van overleven naar regievoering?

Op de National Health Tender Day 2021 krijg u in een dag inzicht in de financiële, juridische en organisatorische ontwikkelingen. U ontvangt van autoriteiten en ervaren praktijksprekers handvatten die uw organisatie voorbereiden op de toekomst, van overkomen naar regievoeren!

Tijdens de National Health Tender Day 2021:

  • Hoort u de laatste trends en ontwikkelingen rondom kostprijzen en resultaatgericht beschikken
  • Ontdekt u de toekomst van zorgfinanciering in Nederland
  • Ontvangt u uit eerste hand inzichten over de financiële beheersbaarheid binnen de Vereniging Nederlandse Gemeenten
  • Krijgt u tips om uw invloed te vergroten tijdens procedures van gemeenten en aanbesteders.

Meer nieuws


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl