(R)EVOLUTION 25 september t/m 2 oktober

september 9, 2021

Laten we er niet om heen draaien: sinds de uitbraak van het coronavirus is niets meer zoals het was. Het is zoeken naar nieuw perspectief. Een nieuwe wereld. Een nieuwe identiteit. Een nieuwe toekomst. Deze tijd vraagt flexibiliteit van ons als samenleving, veerkracht van ons als mens en een nieuwe blik op onze toekomst. Want dat die toekomst is getekend door de afgelopen tijd, dat staat vast. Of dat erg is? Dat is een andere vraag.

(R)EVOLUTION neemt het veelzijdige COVID-19 onderzoek als startpunt. De tentoonstelling doet verslag van een zoektocht die Rotterdamse jongeren, kunstenaars, en wetenschappelijk onderzoekers ondernamen: wat is er voor hun veranderd sinds de corona-uitbraak? Wat betekent dit voor wetenschap, gezondheidszorg, maatschappij en voor onszelf? Wat hebben we geleerd? En hoe kunnen we dit gebruiken om sterker uit de crisis te komen? Dat is aan ons.

Meer nieuws


Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl