Skip to main content

15 februari 2024: Rotterdam Square Event: AI in Healthcare

februari 6, 2024

Om te blijven voldoen aan de toekomstige vraag naar gezondheidszorg, ligt de focus op innovaties, waarbij de opkomst van Kunstmatige Intelligentie (AI) een belangrijke rol speelt. Hoe wordt het gebruik van AI onderzocht en geïmplementeerd bij het Erasmus MC, een van de grootste medische centra in Nederland?

Je bent van harte uitgenodigd om de kennisgedreven sessie over AI in de gezondheidszorg bij te wonen op donderdag 15 februari in Rotterdam Square, met de nieuwste updates van het medisch centrum om deze vraag te beantwoorden.

We zullen worden vergezeld door Gennady Roshchupkin, universitair hoofddocent en groepsleider van de “Computational Population Biology” in de afdelingen Epidemiologie, Radiologie en Nucleaire Geneeskunde bij Erasmus MC. De groep maakt gebruik van de nieuwste benaderingen in machine learning, genomica, medische beeldvorming en statistiek om door steeds rijkere en massale hoeveelheden gegevens te gaan. De doelen zijn het verbeteren van het begrip van hoe verschillende ‘omics’ van invloed zijn op complexe kenmerken en het gebruik maken van dergelijke inzichten om de diagnose, preventie en behandeling van ziekten waar mogelijk te verbeteren.

Datum: 15 februari 2024
Tijs: 15:30-18:30
Locatie: Restaurant Feel Good, Erasmus MC, building Ns-169 – Dr. Molewaterplein 40, 3015 GD, Rotterdam

Datum: 6 februari 2024

Bron: Rotterdamsquare.nl

Meer nieuws