Skip to main content

SCIENCE HOTEL, 24 september

september 9, 2021

Een avond vol wetenschap! ‘(R)EVOLUTION: Veerkracht in tijden van COVID’, de tweede tentoonstelling van Science Gallery Rotterdam opent tijdens ‘De Europese Nacht van de Onderzoeker’. Volg het online programma van verrassende presentaties door wetenschappers of boek een tour door de tentoonstelling met onze mediators.

Het leven is niet zonder risico’s, dat is de afgelopen tijd wel gebleken. Sinds de uitbraak van het coronavirus is niets meer zoals het was. Erasmus MC onderzoekers bestuderen de biologische basis van het coronavirus en passen die kennis toe in de kliniek en in adviezen voor de maatschappij. Testen, vaccinatie, de 1,5 meter samenleving, maar ook het herstel na ziekenhuisopname en effecten op de geestelijke gezondheid. Het zijn allemaal onderwerpen die de wetenschappers bezighouden.

Tijdens Science Hotel maak je persoonlijk kennis met onderzoekers die allemaal werken aan een stukje van de puzzel voor een veilige en gezonde wereld. Volg het online programma of boek een tour door de tentoonstelling met onze mediators.

Meer nieuws