Skip to main content

TRAINING AGILE UX: LEIDERSCHAP EN INNOVATIE

september 10, 2021

Komen ideeën niet snel genoeg tot uitvoering? Door alle kansen en veranderingen is het lastig om focus op innovatie aan te brengen. In deze training leer je hoe je exploratief onderzoek kunt toepassen en hoogwaardige digitale klantervaringen kunt realiseren.

Locatie: Rotterdam, Amsterdam of online
Datum: 27 & 28 september, 1 & 2 november of 13 & 14 december
Duur: 2 dagen, incl. lunch en borrel
Kosten: €1.250,-

WAT JE LEERT

Deze training is voor de creatieve leiders van de toekomst. Je leert hoe je je team en organisatie meekrijgt in klantgerichte innovatie en het realiseren van hoogwaardige digitale klantervaringen. Naast het verdiepen van jouw creatief leiderschap skills, werken we aan communicatie- en innovatiemethodes om digitale productontwikkeling te versnellen en de waarde voor de business te verhogen.

Trainers
Marieke Morsch – Innovation lead
Machiel Oskam – partner en trainer 
Gasttrainer: Anton Vanhoecke (SCRUM Academy)

Geef ruimte aan creativiteit

ONDERWERPEN

  • Persoonlijk en creatief leiderschap
  • user-centered productontwikkeling
  • Dual Track Agile framework implementeren
  • Problem framing en lean innovatie methodes
  • Productmanagement vanuit een haalbare productvisie
  • Uitkomsten meetbaar maken met UX metrics
  • Stakeholders betrekken

Ben je (ook) op zoek naar een training waarin je leert hoe je de klant centraal kunt blijven stellen tijdens het ontwikkel proces en hoe je de end-to-end performance van het ontwikkel team kunt verhogen? Kijk dan eens naar onze training ‘Grip op UX binnen Scrum’.

VOOR WIE?

Deze training is ontwikkeld voor leidinggevenden, IT- en product managers, product owners en ervaren UX design- en development specialisten die werkzaam zijn bij grote en middelgrote organisaties met één of meerdere product ontwikkelteams, van scale-up tot corporate.

PERSOONLIJK EN PRAKTISCH

Bij Online Department worden trainingen altijd op maat gemaakt. We bepalen het definitieve programma op basis van jouw behoeften en doelstellingen. De training wordt gegeven door ervaren trainers en UX experts. Wat onze trainingen uniek maakt is dat ze gegeven worden door experts die ook dagelijks in het werkveld actief zijn bij corporates en tech bedrijven. Hierdoor zijn de trainingen heel praktisch toepasbaar en relevant. We gaan verder dan de theorie en putten uit praktijkvoorbeelden.

Op locatie of online
We nodigen je uit op onze creatieve locatie in Rotterdam. We faciliteren een compleet verzorgde en inspirerende dag. In verband met regelgeving of wensen van de deelnemers kan de training ook online plaatsvinden.

Na de training kun je gebruik maken van 2 uur individuele coaching om je te helpen bij het toepassen van de leerstof.

Maak een afspraak voor een persoonlijk intake gesprek, ter voorbereiding op de training.

INTAKE GESPREK AANVRAGEN

Meer nieuws