Skip to main content

Uitnodiging – Inspiratiedag Gezond en Actief Leven / 17 mei

mei 13, 2023

Inspiratiedag Gezond en Actief Leven
Woensdag 17 mei 2023 | 10.30 – 16.45 uur
Locatie: Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag

De ondertekenaars van het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA): het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sportde Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG)Zorgverzekeraars Nederland (ZN), en GGD GHOR Nederland organiseren samen een dag vol inspiratie in het kader van gezond en actief leven op woensdag 17 mei 2023.

Tijdens deze dag staat onder leiding van Ruben Maes de beweging van ziekte en zorg naar gezondheid en preventie centraal. Key-note spreker Tanja Jadnanansing (Stadsdeelvoorzitter Amsterdam Zuid-Oost) zet de boed op scherp. Onder leiding van Ruben Maes wordt met goede voorbeelden duidelijk hoe er in Nederland al integraal wordt samengewerkt aan gezondheid. En er wordt verdieping geboden op de gezondheidsdoelen uit het akkoord in deelsessies. De dag wordt afgesloten met een gesprek tussen  staatsecretaris Maarten van Ooijen, wethouder Eelco Eerenberg (Gemeente Utrecht), Georgette Fijneman (Zilveren Kruis) en Ton Coenen(GGD GHOR). Er is volop ruimte voor het stellen van vragen, interactie en netwerken op de informatiemarkt met kennispartijen.

Voor het gehele programma klik hier

Voor wie?

Ben je een professional werkzaam bij een gemeente, zorgverzekeraar, GGD of andere (zorg)partij die actief is op het gebied van gezondheid en preventie? En heb je interesse in deze inspiratiedag? Meld je dan aan via onderstaande link. Heb je eerder aangegeven deze uitnodiging te willen ontvangen? Maak je aanmelding dan via onderstaande knop definitief. Er zijn weliswaar geen kosten verbonden aan deelname, maar we rekenen wel op je komst (ook bij de lunch) als je je hebt aangemeld.

Om je voldoende gelegenheid te geven om te netwerken, verwelkomen wij je vanaf 09.30 uur. Het inhoudelijk programma start om 10.30 uur.

We hopen je 17 mei op de inspiratiedag Gezond en Actief Leven te ontmoeten!

Meer weten over het GALA? Kijk hier: Met het Gezond en Actief Leven Akkoord naar een gezonde generatie in 2040 – Alles is gezondheid.

Bron: Alles Is Gezondheid

Datum: 13 mei 2023

Meer nieuws