Webinar 18 februari over sociale basisinfrastructuren

februari 5, 2021

Op donderdagmiddag 18 februari 2021 organiseert Alles is Gezondheid met Dialoog Gemeenschapskracht een webinar over de bouwstenen van een Sociale Basisinfrastructuur in de wijk. De praktijk staat centraal. Cases uit Utrecht en Deventer laten zien hoe wijkbewoners met professionals constructief samenwerken aan gezonde gemeenschappen. Stap voor stap en met aandacht voor (alternatieve) financiering.

Voor wie

Bewoners- en wijkinitiatieven, lokale netwerken en professionals en koplopers in de wereld van gezondheid en het brede sociale domein (buurt, wijk, wonen, zorg, welzijn, onderwijs, werk).

Wanneer

De (live) uitzending vindt plaats op donderdag 18 februari 2021 van 14.00-15.00 uur. Tijdens het webinar kun je vragen stellen en reageren op polls.

Moderator

Margriet de Jager

Aanmelden

Deelname is gratis. Je hoeft niets te installeren: aanmelden met je email is voldoende. Schrijf je in via deze link of in onderstaand scherm:

Lees hier meer

Bronnen: SDK, Alles is gezondheid
Datum: 5 februari 2021

Meer nieuws


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl