Webinar Armoede en bestaansonzekerheid | Evenement

8 april 2021 van 15:00-16:30 uur

Een korte beschrijving:

Armoede, bestaansonzekerheid en sociale ongelijkheid vormen in Nederland een hardnekkig vraagstuk dat zich voordoet in allerlei gedaanten en gezichten, zoals werkloosheid, eenzaamheid, zwakke gezondheid, dakloosheid en schulden. Het vraagstuk raakt zowel volwassenen als jongeren maar beĆÆnvloedt eveneens het dagelijkse werk van sociaal professionals, bestuurders, beleidsmakers en politici die zich bezighouden met armoedebeleid en -bestrijding en het bevorderen van maatschappelijke participatie.

Tijdens dit dynamische webinar wordt het armoedevraagstuk vanuit verschillende invalshoeken bekeken. Via de chat is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Het webinar sluiten we af met een paneldiscussie.

Deelname

Deelname aan dit webinar is gratis, maar we vragen je wel om je in te schrijven.
Klik daarvoor op de oranje knop. Maak je inschrijving definitief door je bestelling aan het winkelmandje toe te voegen en het bestelproces te volgen. Na je reservering ontvang je een bevestiging per mail. 

Uiterlijk op de dag zelf ontvang je een e-mail met daarin de link om deel te nemen aan de online bijeenkomst.

Fuse

Dr Sunshine B.V.
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Fuse


T 010 226 48 20
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiƫntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl