Webinar: Batenstrategie voor Gezondheid en Vitaliteit

februari 5, 2021

Op dinsdag 9 maart 2021 van 14.00-15.00 uur organiseren de Federatie voor Gezondheid en Alles is Gezondheid het verdiepende Webinar: ‘Batenstrategie voor Gezondheid en Vitaliteit: kansen voor de toekomst’.

Vragen/inhoud

In dit webinar gaan we in op de volgende vragen:

  • Waarom is de verschuiving van ‘kosten naar baten’ zo belangrijk?
  • Wat zijn kansrijke ontwikkelingen voor gezondheid als verdienmodel?
  • Hoe kunnen we investeringen in preventie (toch) terugverdienen?
  • Hoe kunnen verzekeraars de beweging naar gezondheid versnellen?
  • Wat zijn ideale systeemprikkels om gezondheid te laten floreren?
  • Welke kennis is nodig om mensen te gidsen in een gezond leven?

Voor wie

Alle zorg- en gezondheidsprofessionals, -managers, -bestuurders, -beleidsmakers, -specialisten en geïnteresseerden die (willen) werken aan het vitaliseren van mensen en laten lonen van gezondheid.

Sprekers

  • Thomas Plochg: Directeur van de Federatie voor Gezondheid). Hij stelt dat als we werkelijk structureel preventie willen financieren, we out-of-the-box moeten denken en gezamenlijk meer moeten investeren in gezondheid.
  • Peter Hoekstra: Senior Supervisor bij De Nederlandsche Bank (DNB). In zijn rol als toezichthouder op zorgverzekeraars, verbindt Peter uiteenlopende perspectieven in het complexe veld van zorg(verzekeringen).
  • Karen van Ruiten: Teamhoofd van Alles is Gezondheid, een zelfregulerend netwerk van 3.000 publieke en private partners dat de beweging naar een gezonder Nederland stimuleert. Karen is moderator van het webinar.

Wanneer

De (live) uitzending vindt plaats op dinsdag 9 maart 2021 van 14.00-15.00 uur. Tijdens het webinar kun je vragen stellen en reageren op polls.

Aanmelden

Deelname is gratis. Je hoeft niets te installeren: aanmelden met je e-mail is voor nu voldoende. Schrijf je in via onderstaand scherm of deze link. Daarna ontvang je een bevestiging en agendaverzoek.

Lees hier meer

Bronnen: SDK, Alles is gezondheid
Datum: 5 februari 2021

Meer nieuws


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl