Kick-off – Satelliet | Mentaal Gezond webinar

november 13, 2020

Relatief veel Rotterdammers ervaren gevoelens van machteloosheid, onrust, depressie of angst. Bovendien gaan deze gevoelens vaak samen met problemen op verschillende levensgebieden, zoals geld, werk, opleiding of opvoeding en gezin. Geen enkele Rotterdammer hoeft langdurig uit te vallen of aan de kant te staan door mentale problemen. Binnen de Satelliet Mentaal Gezond delen we kennis over het vergroten van weerbaarheid, het openstaan voor ontwikkeling, het omgaan met teleurstellingen, angst en somberheid en het leven als zinvol ervaren.

Bouw mee aan een netwerk om de mentale gezondheid en veerkracht in Rotterdam bespreekbaar te maken en te verbeteren. Dat doen we door te leren van elkaars analyse, aanpak, kennis en ervaring. Vanwege de urgentie starten we tijdens de kick-off met de doelgroep studenten van 18 tot 27 jaar.

Kick-off – Satelliet | Mentaal Gezond
Datum: dinsdag 24 november
Tijd: 15.30 – 17.30 uur
Voor wie: (toekomstige) partners die werken met studenten waaronder studentpsychologen
Registreer nu via: Petra Weijerse – p.weijerse@rotterdam.nl

Datum: 13 november
Bron: Gezond010

Meer nieuws


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl