Skip to main content

Dr. Sunshine aanwezig op Flow-FitFestival in Pijnacker op 13 mei

maart 17, 2023

Een FitFestival van Dr Sunshine is altijd weer een feestje! Samen met onze geselecteerde partners geven we informatie over gezondheid in de breedste zin van het woord. Dat kan bijvoorbeeld heel praktisch zijn, zoals het meten van de bloeddruk of bloedsuiker en het geven van tips over vitaliteit of hoeveel suiker er bijvoorbeeld in bepaalde drankjes zit.

Tijdens het Flow-FitFestival 2023 op 13 mei a.s. ondersteunen wij het Flow-FitFestival met een gezondheids-APK LIGHT.

Onze gezondheids-APK is eigenlijk een mini-check-up. Je kunt ter plekke allerlei gezondheidswaarden laten meten, zoals je bloeddruk, bloedsuikerspiegel, buikomvang, knijpkracht en gewicht.

Natuurlijk krijg je de uitslag direct. Ons team, bestaande uit professionele diëtisten en prikconsulenten, adviseert je vervolgens uitvoerig over voeding, slaapgewoonten, bewegen, ontspanning en andere onderwerpen die voor jou van belang zijn. Zo krijg je een compleet beeld van wat al goed gaat, wat misschien beter kan en hoe het dan beter kan! Indien nodig worden mensen doorverwezen naar een professional.

Stempelkaart

Alle deelnemers aan de Gezondheids-APK ontvangen een stempelkaart. Op deze stempelkaart staan de verschillende checks die de deelnemers uit kunnen voeren. De professionals noteren hierop de uitslagen van de deelnemers. Aan iedere check is een letter gekoppeld zodat er een woord op de stempelkaart ontstaat. De deelnemers kunnen hiermee een DNA-check winnen. Op de stempelkaart hebben de deelnemers uiteindelijk een compleet overzicht van de uitslagen. Leuk om te bewaren.

We hopen je te mogen begroeten tijdens het Flow-FitFestival 2023 op zaterdag 13 mei a.s. van 11:00 tot 15:00 uur op het Raadhuisplein in Pijnacker centrum.

Meer nieuws