Skip to main content

FitFestival – dinsdag 18 december

november 26, 2018

Op dinsdag 18 december is er bij BlueCity Rotterdam een netwerk- en praktijkmiddag van Alles is Gezondheid. Tijdens dit event sluit Dr Sunshine aan zodat de deelnemers kunnen ervaren hoe het is om aan een FitFestival deel te nemen.

Health Checks

Om 13.15 starten we tijdens de inloop met het uitvoeren van verschillende gezondheidschecks, denk hierbij aan een cholesterol, bloeddruk en BMI check. Om 15.15 is het pauze en kunt u weer deelnemen aan de verschillende gezondheidschecks. U krijgt per check persoonlijk advies en concrete tips van één van onze professionals. Heeft u vragen over uw eigen leefstijl of wilt u ook een FitFestival bij u in de wijk? Loop even langs!

Persoonlijke uitslagkaart

Tijdens het event ontvangt u een persoonlijke uitslagkaart waarop na elke check uw uitslag genoteerd wordt. Uiteraard wordt hier ook het advies en de tips op genoteerd. Zo kunt u indien nodig thuis direct aan de slag gaan!

Datum: 18 december 2018
Locatie: BlueCity, Rotterdam
Tijd: 13.15 – 16.45 uur

Meer weten over dit event? Bel of mail ons: info@drsunshine.nl of 010-223 94 38

Meer weten over alles is gezondheid? https://www.allesisgezondheid.nl/nieuws/uitnodiging-18-december-2018-wereldgezondheid-u-geen-zorg

Meer nieuws