Skip to main content

Fitfestival Hospital To Go 2012

maart 27, 2018

Het allereerste fitfestival bij metrostation Slinge!

Op zaterdag 22 september 2012 vond het allereerste fitfestival plaats in samenwerking met Charlois 550, PIT010 en de inwoners van deelgemeente Charlois. De dag begon met een cadeautje: een prachtige regenboog die vanuit de OOGbus leek te komen! De dokters van La Negra openden daarna samen met Yvonne Nesselaar van het radioprogramma Vitamine R op een daverende wijze de dag!

Fitfestival Slinge 2012

Vele Charlois-inwoners gingen daarna aan de slag met hun eigen APK-healthcheck. De ogen konden gecheckt worden in de OOGbus…die overigens al om 11.00 uur tot 15.00 vol zat! Verder konden de BMI, bloedsuiker, bloeddruk en fitheid gecheckt worden bij Gezondheidscentrum Zuiderkroon en Apotheek Pendrecht. Bij Aafje en PIT010 kon het welzijnsgehalte omhoog gekrikt worden en bij Verloskundigepraktijk Charlois het hartje van de baby bij de zwangere dames. Avant Sanare gaf voedingsadvies in samenwerking met Dumara.

Dansh heeft de gehele dag op zijn eigen energieke manier kinderzumba workshops gegeven. Bodies Sportsclub Charlois (die overigens ook in Delfshaven zitten) buikspierplezier en taebo. Een beetje rust kregen we weer tijdens de yogaworkshops van Anders Jong en Internal Balance. Om daarna weer opgezweept te worden tijdens de brass-emmerworkshop door La Negra…Sprink zorgde weer voor een beetje rust tijdens de dag, maar zette de boel daarna ook gerust weer op stelten met de Spring je Fit workshop.

Verder liepen er de gehele dag door diverse leuke verpleegkundigen te flyeren in de stad en ook nog enkele mooie dames in authentieke kostuums.

Milou was onze Dr Donor-prinses van het Fitfestival en de kleintjes wilden ook graag met haar op de foto!

En tot slot kwam de Karel de Stoute-fietstour uit Brugge aan…!

Meer nieuws