Skip to main content

FitFestival – maandag 1 juli 2019

juli 1, 2019

Op maandag 1 juli presenteren we ons FitFestival bij de themabijeenkomst Vitaliteit bij BioCheck in Rotterdam. Het doel van deze bijeenkomst is het geven van inzicht in hoe je als leidinggevende vitaler kan worden en wat er beschikbaar is voor jouw team. Tijdens deze bijeenkomst organiseert Dr. Sunshine het Fitfestival met een gezondheids-APK met meerdere gezondheidschecks.

Check je Fitheid & Vitaliteit

Door middel van een knijpkracht-oefening meet onze diëtiste hoeveel kracht je in je handen hebt. Daarbij geeft ze ook advies om je uitslag te verbeteren indien dat nodig is.

Check je Buikomvang

Sinds 2018 heeft meer dan de helft van de Nederlanders een overgewicht. Het verbaast veel mensen hoe snel hun buikomvang al te groot is! Daarom is het goed om hier zo nu en dan naar te kijken. Onze diëtist laat je zien hoe je je buikomvang het beste kan meten en geeft handige tips om de omvang van je buik te verkleinen.

Check je ECG!

Een hartfilmpje is vaak de eerste stap om te controleren of er iets mis is met je hart. Onze arts maakt in korte tijd een compleet hartritmefilmpje. Worden er afwijkende patronen gesignaleerd? Dan kan hij je hierbij passend advies geven of doorverwijzen naar je huisarts.

Datum: maandag 1 juli
Locatie: BioCheck Rotterdam
Adres: Fascinatio Boulevard 200, 3065 WB Rotterdam
Tijdstip: 14:00 tot 17:00

Besloten bijeenkomst voor leidinggevenden van de gemeente Rotterdam.

Meer nieuws