FitFestivals – 23 t/m 27 september 2019

FitFestivals – 23 t/m 27 september 2019

Laat je gezondheid checken! Zorg goed voor je zelf 

De laatste week van september is het de Nationale Vitaliteitsweek! Samen met de gemeente Rotterdam organiseren we speciaal voor de ambtenaren gedurende die week verschillende FitFestivals. 

We organiseren 3 grote en 4 kleine FitFestivals. De grote vinden plaats in De Rotterdam op 23 september van 09:00 tot 13:00, Kleinpolderplein op 24 september van 10:00 tot 15:00 en Librijesteeg op 26 september van 10:00 tot 14:00. Daar checken deskundigen het hestelvermogen, de leefstijl, ECG, cholesterol, bloeddruk, glucose, fitheid & vitaliteit, buikomvang en ademhaling van de deelnemers.
De kleine FitFestivals zijn in de Herenwaard op 23 september van 10:00 tot 14:00, Prins Alexander op 24 september van 11:00 tot 14:00, Looijershof op 24 september van 11:00 tot 15:00 en Zuiderparkweg op 26 september van 10:00 tot 13:00. Daar checken we de cholesterol, bloeddruk, fitheid & vitaliteit en buikomvang van de medewerkers van de gemeente Rotterdam.

Check je herstelvermogen!

Voel jij je nog steeds opgejaagd of onrustig als je ’s avonds op de bank zit? Dan kan het zijn dat je niet genoeg herstel pakt tijdens je rust. Informeer ernaar bij BioCheck en ontvang waardevolle tips!

Leefstijlcheck!

Is jouw leefstijl bevorderlijk voor je vitaliteit? De medewerkers van Health Coach Program vertellen je welke (simpele) stappen je kan nemen om je leefstijl te veranderen en daarmee je gezondheid  te verbeteren.

Check je ECG!

Een hartfilmpje is de eerste stap die je neemt om te controleren of er iets mis is met je hart. Worden er afwijkende patronen gesignaleerd? Dan kan onze arts je hierover passend advies geven of je doorverwijzen naar je huisarts.

Check je cholesterol!

Een te hoog cholesterol verhoogt je kans op hart- en vaatziekten. Goed om in de gaten te houden dus! Onze verpleegkundigen checken met behulp van een vingerprikje wat je waardes zijn en geven waar nodig advies. 

Check je bloeddruk!

Sommige mensen hebben een hoge bloeddruk zonder het te weten. Bij onze diëtisten check je het gemakkelijk en snel! Is jouw bloeddruk te hoog? Dan krijg je persoonlijk advies om hem te verlagen. 

Check je glucose!

Je bloedsuikergehalte is dé graadmeter voor diabetes. Onze verpleegkundigen nemen door middel van een vingerprik een druppel bloed af, waarmee ze kunnen nagaan hoe hoog jouw glucosegehalte is. Indien nodig geven ze je ook gelijk advies.

Check je fitheid & vitaliteit!

De knijpkrachtmeter geeft aan hoeveel kracht je in je handen hebt en geeft een betrouwbare indicatie van jouw algehele spierkracht. Oud-olympiër en eigenaar van BioCheck Patrick van Luijk knijpt 80kg! Denk jij dat je hem kan verslaan?

Check je buikomvang!

Het verbaast veel mensen hoe snel hun buikomvang al te groot is! Door middel van een kort onderzoekje meet onze diëtiste of jouw buikomvang goed is. Kan er wat vanaf? Dan krijg je daar ook concrete tips voor mee!

Check je ademhaling!

Je ademhaling beïnvloed ieder proces in je lichaam. Een goede ademhaling is van belang voor je herstel en rust. Onze ademhalingsexpert vertelt je er alles over en geeft je dé handvaten voor een betere ademhaling. 

Workshops

Ook worden er verschillende workshops georganiseerd. Wat dacht je van 1e hulp bij werkstress? Of voel jij je na een dag werken vaak opgejaagd en zou je beter willen leren ontspannen? Leer het tijdens de workshop van oud-olympiër Patrick van Luijk van BioCheck. Of doe mee met een bootcamp van John de Wolf! Hierover binnenkort meer.

Fuse

Dr Sunshine B.V.
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Fuse


T 010 226 48 20
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707