Skip to main content
Dr. Sunshine Podcast

In de wachtkamer bij Dr. Sunshine

Welkom bij “In de wachtkamer bij Dr. Sunshine”, de podcast waar we samen op ontdekkingstocht gaan naar een gezonder en gelukkiger leven. Elke aflevering verwelkomen we een inspirerende gast die hun persoonlijke verhalen en praktische tips met ons deelt. Of je nu op zoek bent naar manieren om je voeding te verbeteren, meer te bewegen, mindfulness te integreren in je dagelijks leven, of persoonlijke groei te stimuleren, je vindt hier waardevolle inzichten en advies.

In elke aflevering verkennen we verschillende thema’s en onderwerpen die relevant zijn voor een gezond en gelukkig leven. We streven ernaar om praktische, toepasbare tips te bieden die je direct kunt implementeren in je dagelijkse routine.

We hopen dat je door onze podcast je eigen reis naar een beter leven met meer zelfvertrouwen en gemak kunt aangaan. Onze missie is om jouw reis naar een beter leven net een beetje makkelijker en plezieriger te maken.

Ontdek onze podcast!

Luister mee en laat je inspireren door onze diepgaande en motiverende gesprekken. 

Afleveringen

#1 in gesprek met Carly

In deze eerste aflevering van “In de wachtkamer bij Dr. Sunshine” gaan wij in gesprek met Carly van Change Grow Heal. Carly heeft haar gezondheid niet bepaald cadeau gekregen, al vanaf kind worstelde ze zowel fysiek als mentaal met haar gezondheid. Toen zij gedeeltelijk afhankelijk werd van een rolstoel en dagelijkse…