Skip to main content

OSAS verpleegkundige Slaapcentrum bij het Amphia Ziekenhuis

september 14, 2021

Sluitingsdatum
30 september 2021

Amphia logo

Wat ga je doen?

Als OSAS verpleegkundige Slaapcentrum bij Amphia maak je deel uit van een slaapcentrum met aanzien in de hele regio! Jij coördineert de behandeling van de OSAS-patiënt door het verlenen van poliklinische consulten en het onderhouden van contact met patiënten gedurende de behandeling. Daarbij  informeer, instrueer en geef je voorlichting aan de patiënten en zijn/haar familie/relaties t.a.v. het ziektebeeld OSAS en CSAS en alle mogelijke complexe behandelingen hiervoor. Op het slaapcentrum stel je CPAP-, BPAP- en ASV-apparatuur in bij patiënten en verleen je consulten op de longafdelingen d.m.v. advisering en het instellen van NIV-apparatuur bij patiënten.

Om optimale zorg te kunnen verlenen, werk je nauw samen met medisch specialisten en andere disciplines, o.a. externe firma’s die de nodige apparatuur en maskers leveren. Je werkt in dagdienst in de nieuwe werkomgeving van Molengracht. 

Met wie?

De Zorgkernen Longgeneeskunde, Neurologie en KNO vormen samen het slaapcentrum. De samenwerking bestaat uit neurologie, KNO, tandheelkunde, kaakchirurgie, psychiatrie en longgeneeskunde. Het team bestaat uit medisch specialisten, PA’s, een VS i.o., OSAS verpleegkundigen, poli-assistenten, slaapverpleegkundigen, KNF laboranten, afdelingsassistenten en een leidinggevende.

Op het slaapcentrum worden patiënten ontvangen en behandeld met verschillende aandoeningen op het gebied van slaap gerelateerde stoornissen. Bij Amphia hebben we een zeer goed aangeschreven slaapcentrum. Patiënten worden regelmatig naar ons doorverwezen voor zorg op het hoogste niveau. Hier zijn we uiteraard erg trots op!

Werken bij Jouw Amphia

Wij zijn Amphia. Het topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Binnen Amphia draait het om mensen en hun gezondheid. Dat doen we niet alleen, maar samen. Ongeveer 5000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor de beste zorg voor iedere unieke patiënt. Als opleidingsziekenhuis bieden wij veel ruimte voor jouw groei en ontwikkeling. Allemaal in ons nieuwe moderne ziekenhuis geheel ingericht op de toekomst.

En wie ben jij?

  • Een ervaren verpleegkundige met een afgeronde HBO opleiding Verpleegkundige, aangevuld met specialisatie IC;
  • Werk je graag zelfstandig wat goed van pas komt bij het verlenen van de consulten aan de patiënt.  Ook beschik je over een sterk analytisch vermogen om uitslagen te interpreteren en daaruit voortvloeiende behandelingen te bepalen;
  • Door jouw doortastende vermogen en communicatieve vaardigheden ben je in staat om patiënten te motiveren om de behandeling aan te gaan. Met jouw empathie kan je je in de patiënt verplaatsen en voelt hij zich bij jou op zijn gemak.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een onmisbare rol waarin jij het verschil maakt in een langdurig voor de patiënt en de familie.
  • Direct een vast contract!
  • Een salaris binnen FWG 55 (min. € 2.882,- tot max. € 3.774,- ).
  • Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van beide 8,33%.
  • Tijd en ruimte om up to date te blijven binnen je vakgebied door nascholingen te volgen of deel te nemen aan symposia en congressen.
  • Verder bieden we je de ruimte om je verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak.
  • Een zeer centrale ligging met goede bereikbaarheid voor zowel OV, fiets als auto.

Lees hier meer over alle arbeidsvoorwaarden. 

Meer nieuws