Skip to main content

Basis analist Histopathologie

maart 18, 2022

Functie inhoud 

Mohs micrografische chirurgie is een operatietechniek voor het verwijderen van huidkanker, vooral in het gezicht. Direct na de operatie wordt een weefselstukje door jou ingevroren en in kleine plakjes gesneden. Na de HE-kleuring worden de coupes direct door de dermatoloog beoordeeld. Zijn er onder de microscoop nog tumorcellen zichtbaar, dan volgt er nog een snijronde tot het gebied geheel tumorvrij is. Zijn er geen tumorcellen zichtbaar dan kan de patiënt, na sluiting van de wond, naar huis. Door jouw weefselbewerking speel je daarom een belangrijke rol in de behandeling van onze patiënten en zorg je ervoor dat de patiënt binnen 1 dag weet dat het zieke weefsel is verwijderd. Hoe bijzonder is dat!

Naast het precisie werk met je handen heb je ook een aantal administratieve taken zoals:

  • Het inschrijven en plannen van nieuwe patiënten.
  • Het plannen van het Mohs programma.
  • Het informeren van patiënten en artsen.

Je bent onderdeel van het behandelteam en hebt veel 1 op 1 contact met de dermatoloog en de doktersassistent. Jullie behandelen samen 5 Mohs patiënten per dag. Jij bent een belangrijke schakel in het verloop van die dag. Jij levert het weefselstukje aan, jij bepaalt het tempo, stap voor stap. Durf jij de uitdaging aan?

Werkomgeving 

Dermahaven is een zelfstandig behandelcentrum met een academisch randje. We zijn een dochteronderneming van het Erasmus MC met het kleinschalige van een polikliniek. Hierdoor kunnen wij een ruim aanbod van algemene dermatologie en gespecialiseerde zorg bieden. Naast de dermatologische spreekuren worden er chirurgische ingrepen uitgevoerd, waaronder de Mohs Micrografische Chirurgie.

Vanuit jouw lab op de polikliniek heb je uitzicht op het mooiste stukje van Rotterdam: de Maas. Er is een plek voor je vrij in het kleine en hechte Mohs team. Een plek waar we hard werken en waar ook ruimte is voor gezelligheid en collegialiteit. Elke lunchpauze wordt er samen gegeten en de sfeer is laagdrempeling. De patiënt staat centraal, met een persoonlijke touch. Ons doel is dat de patiënt zich gehoord en gezien voelt.

Profiel 

Je bent een analist die graag initiatief neemt en die gaat voor het beste resultaat. Je communiceert makkelijk, bent sociaal en vindt het leuk om ook administratieve taken uit te voeren. Het snijden van vriescoupes is micrometerwerk. Hier draai jij je hand niet voor om. En jij krijgt er energie van als een dag anders loopt dan verwacht. Het onvoorspelbare, daar houd je van. Je beschikt over:

  • Een afgeronde MLO-opleiding.
  • Ervaring met het maken van vriescoupes.
  • Ruimtelijk inzicht.
  • Flexibiliteit.

Bekijk hier de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

Wat bieden wij 

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.

  • Je ontvangt een contract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.054,- (schaal 6) bij een volledige werkweek van 36 uur.
  • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een 13e maand die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
  • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
  • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

Inlichtingen en solliciteren 

Word jij onze nieuwe basis analist? Stel je aan ons voor door nu te solliciteren.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Petra Plak, algemeen manager Dermahaven, via 06 814 155 64. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan staat Jeanette dos Santos Gomes, recruiter, je graag te woord. Je kunt haar bereiken via 06 500 310 07.

Meer nieuws