Skip to main content

Behandelaar (Social Work, SPH, MWD)

april 10, 2019

Antes

Functieomschrijving

Dit ga je doen
Als Behandelaar binnen de verslavingszorg heb je een grote rol in de behandeling en begeleiding van de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de zorg rondom onze jonge patiënten tussen de 12 en 24 jaar oud die opgenomen zijn binnen onze kliniek.
In de rol van behandelaar is jouw voornaamste taak het geven van groepsmodules. Je vindt het een uitdaging om groepen te begeleiden en resultaat te boeken. Jij gaat de uitdaging aan om er voor te zorgen dat de patiënt na de periode op jouw afdeling klaar is voor de volgende stap in zijn of haar behandeling.

Functie-eisen

Dit ben jij
Ons team kenmerkt zich door flexibiliteit en bereidwilligheid om samen de beste zorg te realiseren. Hierin kun jij je helemaal vinden. In verband met onze doelgroep zoeken we een zelfstandige en sterke persoonlijkheid die makkelijk contact legt met de jeugdige doelgroep. Je bent enthousiast en gedreven. Verder herken je jezelf in het volgende profiel: 

  • je hebt een afgeronde HBO opleiding  Social Work, SPH of MWD
  • ervaring met onze doelgroep en het geven van groepsmodules
  • als HBO Agoog ben je geregistreerd in het register voor Agogen en ben je SKJ geregistreerd

Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bedrijfsinformatie

Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die gelijke kansen biedt. Elke dag werken we aan een omgeving waarin alle collega’s zich gewaardeerd en betrokken voelen en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen. Wat je doet, doet ertoe. Draag bij aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en innovaties en maak gebruik van onze uitgebreide (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Onze eigen Parnassia Groep Academie staat garant voor een goed opleidingsklimaat. Werken bij Parnassia Groep

Antes
, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren. Informatie over Antes

Kliniek Youz;  Opname in de kliniek kan voor korte of langere periode noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld om te ontgiften, tot rust te komen of een diagnose te stellen die verdere behandeling mogelijk maakt. De verschillende klinische behandelprogramma’s zijn gericht op: behandeling van verslaving en co-morbide stoornissen, behandeling van craving, terugvalmanagement en vergroten van de autonomie.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32 uur per week. Het salaris bedraagt minimaal € 2.222,- en maximaal € 3.467- (FWG 45/ 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Denise Kleinekoort, manager bedrijfsvoering via 06  30 84 16 89.

Meer nieuws