Skip to main content

Woonbegeleider (MBO 4+) in Rotterdam Prins-Alexander (verslavingsproblematiek)

januari 24, 2020

Houd jij ervan als je werkdagen nooit hetzelfde zijn? Kan je grenzen stellen, maar ook flexibel zijn als dat nodig is? Wij hebben een vacature voor jou. Pameijer zoekt een: 

Woonbegeleider (wooncoach A) van cliënten met verslavingsproblematiek in Rotterdam Prins-Alexander 

Wat ga je doen als wooncoach A? 

Je coacht volwassen cliënten met verslavingsproblematiek naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid. Je maakt samen met de cliënt afspraken en een ondersteuningsplan om zijn of haar doelen te bereiken. Je coacht de cliënt bij de uitvoering van dit plan. Je bewaakt de voortgang en signaleert tijdig. Ook houd je zijn of haar dossier bij. Het (sociale) netwerk van de cliënt houd je samen op de hoogte. Je werkt volgens een onregelmatig rooster in dag- en avonddiensten. 

In welk team ga je werken? 

Je gaat aan de slag bij het team Woont Hesseplaats-Noord, Je komt te werken in een professioneel, gedreven en gezellig team. Het team doet aan het ‘nieuwe werken’. Dit houdt in dat je 1 à 2 diensten per week een kantoordienst hebt. Je verzorgt dan dagelijkse zaken, zoals de inloop- en medicatiemomenten. Op de andere dagen heb je individuele afspraken met cliënten tijdens de buitendienst. De cliënten wonen in hun eigen huis of in een huis van Pameijer. 

Het team is aanwezig van 08:00 tot 21:30. Zij ondersteunen cliënten zeven dagen per week en bestaat uit professionals en vrijwilligers. 

Ben jij onze nieuwe wooncoach? 

•             Je gelooft in de groei van mensen.
•             Je hebt een agogisch MBO-4 of HBO-diploma (bijvoorbeeld MMZ, SPW).
•             Je hebt werkervaring met mensen met een psychiatrische en/of verstandelijke beperking en/of een justitiële titel.
•             Je hebt kennis van dubbeldiagnose en verslavingsproblematiek .
•             Je hebt kennis van financiële ondersteuning en digitale hulpmiddelen.
•             Je bent invoelend en in staat cliënten te stimuleren en te motiveren.
•             Je bent zowel praktisch ingesteld als sensitief en communicatief vaardig. 

Wat bieden wij? 

•             Betrokken en bevlogen collega’s met veel kennis en ruime ervaring
•             Een jaarcontract voor 32 uur per week met mogelijkheid tot verlenging
•             Een brutosalaris tussen € 2.017,- en € 2.949,- (cao GGZ, FWG 40) op basis van een 36-urige werkweek. Daarbij komt nog onregelmatigheidstoeslag.
•             Een eindejaarsuitkering
•             Een studiekostenregeling en opleidingsbudget per team, want jij investeert in de ontwikkeling van cliënten, dus wij investeren graag in jou.

Wat doet Pameijer? 

Pameijer coacht mensen bij het versterken van hun eigen kracht en het omgaan met belemmeringen. Zelf dingen doen is namelijk heerlijk! Vanuit onze nuchtere mentaliteit zorgen we niet; we doen. Zo dragen we bij aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet. 

Ben je enthousiast? 

We horen graag van je! Solliciteer voor 7 februari 2020. Wil je eerst nog meer informatie over deze functie? Bel met Nora Bunnig 06-10 98 34 28  of Amina el Hadji 06-22 60 05 73. Bij de selectie zijn altijd collega’s én cliënten betrokken. Het vacaturenummer is 1/20.023

 

Meer nieuws